Vi står klar til at udføre opgaven

Udbedring af stråtag på Fyn

Hvis du skal have repareret, renoveret eller vedligeholdt dit stråtag, så står vi klar til at udføre opgaven for dig. Hos Dueholm Tæk har vi stor erfaring i tagtækning, og vi udfører det klassiske håndværk med øje for detaljen, uanset om opgaven er lille eller stor. Hvad enten det drejer sig om en mindre reparation eller en større renovering af dit stråtag, er du sikret et professionelt stykke arbejde, når det er os, der står for opgaven.

Som det gælder med alle typer af tag og andre dele af huset, skal et stråtag også løbende efterses og vedligeholdes.

Det er en god idé jævnligt at undersøge dit stråtag for begyndende skader. Herunder er der nogle af de ting, du selv kan holde øje med:

  • Skader eller huller i rygning, tag eller kvist
  • Rygningens tilstand
  • Mos- eller algeangreb
  • Plantevækst på taget
  • Skader på mønningen
  • Skader eller huller i stråtaget

Kontakt os her

hCaptcha

Dueholm Tæk
Kertevej 47
5560 Aarup
60 65 36 64
kontakt@dueholmtaek.dk

Reparation af stråtag

Reparation og renovering af stråtag

Med årene bliver dit stråtag udsat for forskellige former for slitage, for eksempel som følge af det danske vind og vejr. Dueholm Tæk kommer gerne ud og reparerer og renoverer dit stråtag, hvis det har skader, huller eller er angrebet af mos og alger. Med stor respekt for stråtaget og helhedsindtrykket udfører vi både store renoveringer og små reparationer, når stråtaget trænger til en kærlig og professionel hånd.

Vedligeholdelse af stråtag

Vedligeholdelse af stråtag

Et stråtag har mange fordele, men det kræver også løbende vedligeholdelse, hvis det skal holde sig stærkt og smukt i mange år. Det er en god idé at få en professionel tækkemand ud for at efterse stråtaget, mønningen og rygningen hvert femte år, så eventuelle skader tages i opløbet. Ved løbende at få efterset og vedligeholdt stråtaget sikrer du dig, at stråtaget har længst mulig levetid.